Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Fotopályázat!

2011. április. Megkezdődött templomunk felújítása! Néhány nap alatt állványerdő takarja el az épület egy-egy részét a szemlélődők elől. 
Bizony őseink feladták a leckét kőművesnek, festőnek, állványozónak és még ki tudja hány szakma kiváló képviselőjének, amikor az "Alföld katedrálisát", Magyarország legnagyobb református templomát megépítették.
A felújítási munka izgalmas, érdekes, érdekfeszítő  időszaka alatt fokozatosan fog ismét régi fényében előtűnni az épület. Ezt a változást, ezt a szépülést szeretnénk, ha megörökítenék olvasóink, hogy évek múltán is emlékezhessünk a nagy munkára. Mind ezt azonban tegyük jó kedvvel, játékosan.

Honlapunk szerkesztője fotopályázatot ír ki tanulók és felnőttek részére! A pályázat címe: "Megújult templomunk, megújult..."
Érdeklődve várunk minden olyan digitális technikával készült fotót, ami a templom felújítása alatt keletkezett, s témája ahhoz köthető, szorosabb és tágabb értelemben is.
A beküldendő képek méretét nem korlátozzuk, csupán az a kérés, hogy az egy megapixeles nagyságot érje el. A képek formátuma: JPG, Jpeg lehet!

A beküldött képpel együtt kérjük feltüntetni a kép címét, a készítőjének nevét, életkorát, elérhetőségét, a kép készítésének idejét, s hogy az alkotó melyik kategóriában indul. Csak jogtiszta képek küldhetők be, s a kép beküldője ezzel kapcsolatosan minden nemű felelősséget a kép elküldésével együtt vállal! Egy pályázó legfeljebb 5 db képpel pályázhat.

A képeket honlapunk címére:
kunhegyesireformatus@gmail.com címre kérjük küldeni!

Beküldési hatéridő: a templom felújításának befejezését követő egy hét, amit a későbbiekben napra pontosan honlapunkon közzéteszünk!

Tanuló kategóriában indulhatnak mindazok, akik életkora a 18 évet nem haladja meg, illetve jelenleg is általános, vagy középiskola beiratkozott tanulói.

Felnőtt kategóriában tartoznak a pályázat szempontjából mindazok, akik a tanuló csoportba nem tartoznak bele.

A beérkezett fotokat honlapunkon közzé tesszük!

A beküldött pályamunkákat Eöri Szabó Zsolt médiaszakember bírálja el. A zsűri döntése ellen utólagos felszólamlás nem lehetséges. A zsűri fentartja magának a jogot, hogy az itt meghatározottaktól eltérően is javasoljon díjazást, illetve ne adjon ki díjat, ha egyes kategóriák színvonala -ítélete szerint- nem megfelelő lesz.

Díjazás:

A tanuló kategóriában Képes Bibliát, illetve foto- és képszerkesztő programokat lehet nyerni.
A felnőtt kategóriában könyvjutalom, és foto- és képszerkesztő program nyerhető.

A pályaművek további díjazására szponzorok felajánlását köszönettel elfogadjuk!

Szándékunk szerint a beküldött alkotásokból később meghatározott módon kiállítást szervezünk.

 

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 106, összesen: 605994

  • 2024. április 24., szerda

    Alig több mint tíz év alatt vált néhány fős közösségből templomépítővé a szigetszentmártoni református gyülekezet, amely április 20-án rakta le félkés...
  • 2024. április 22., hétfő

    „Az esperesi szolgálat nem plecsni, nem kitüntetés, hanem lehetőség a szolgálatra.” Beiktatták Kovács Gergely esperest a Budapest-Déli Református Egyh...
  • 2024. április 22., hétfő

    Baráti ölelések, szakmai beszélgetések, keresztyén légkör fogadta a lelkipásztorokat, hittanoktatókat és vallástanárokat a Dunamelléki Katechetikai Tá...
  • 2024. április 21., vasárnap

    Közelebb a teremtett világhoz, közelebb egymáshoz, közelebb az Ige megéléséhez. A Gyökössy Intézet a lelkészeket hívja ki a mindennapok terhei közül. ...
  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.