Cikkek

Bizonyságtételek

Még szuri sem kellett!


Örömem szeretném veletek megosztani. Az Úr meghallgatta imámat, és csodát tett! Anyukám mammográfián volt, ahol kiderült, hogy egy gumó van az egyik mellében. Elmondták, hogy szövettani vizsgálat szükséges, hogy megtudjuk, jóindulatú-e? Ettől a hírtől, s már a rá váró tűszúrástól is nagyon megijedt.
Az elutazása előtti este imádkoztam. Azt kértem az Úrtól, hogy se gumó, se tűszúrás ne legyen, mert Istennél minden lehetséges.
Másnap délelőtt csengett a telefon. Anya örömmel közölte, hogy a budapesti vizsgálat eredményeként semmiféle tűszúrásra nem volt szükség, mert mindent rendben találtak a testében.
Nagyon sokszor megtapasztaltam már az Úr jóságát. Ő soha nem késik el és tudja, hogy mit miért tesz.
"Semmiért ne aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiket Isten előtt.- (Fil. 4,6)

Kaszlerné Kovács Krisztina (Hort)




Ő gondoskodik!

Látom, hogy mindnyájunkat megpróbál az Úr. Otthon gond volt a mindennapi betevő falattal, de Isten szíveket indított fel az ajándékozásra, s szükségünkben ellátott bennünket élelemmel és még ruhával is. Igen, gondoskodó Urunk van!
Hogyan köszönjem meg? Áldást kérek segítő embertársaimra és áldom az Úr nevét! "Mert Te vagy, Uram, reménységem, Te vagy, Uram, bizodalmam ifjúkorom óta.- (Zsolt 71,5)

B-né Zsuzsa




A gyermek Isten ajándéka

Évek óta gyermeket szerettem volna, ezért Budapestre jártunk kezelésre. A második kezelés után elmentem a szombati istentiszteletre, ahol az Ige az áldásról és annak elfogadásáról szólt. Lelkészünk felszólította a gyülekezetet, hogy aki el akarja fogadni az áldást, az menjen előre és imádkoznak érte.
Kissé szorongva, de én is kimentem. Isten meghallgatta az imádságot, mert egy hét múlva, a vizsgálat eredménye alapján, áldásként, megkaptam a gyermeket az Úrtól. Ráadásul nem csak gyermeket kaptam, hanem ezáltal az Úr a munkahelyemet is megtartotta, ahonnan éppen el akartak küldeni. Mindez három hónappal ezelőtt történt. Minden nap tapasztalom az Úr csodálatos kegyelmét, s nagyon hálás vagyok Istennek, aki imameghallgató és szerető Isten

J. Z-né




Bence és az esés

Bence hat éves. A minap bicikli-ugratás közben súlyos esést szenvedett. Gyorsan a baleseti osztályra szállítottuk. Megállapították, hogy orsócsonttörése van, majd jött a gipszelés. Kisunokám panaszkodott, hogy mindez mennyire fáj, s kért, hogy imádkozzam érte, s főleg azért, hogy ne legyen műtét. Házi csoportunk is csatlakozott a könyörgéshez. Isten meghallgatott bennünket. Bence bizonyságot tett az óvodai hittanos csoportjában is: Jézus tud gyógyítani!

Hatvanból egy nagymama


Kapcsolódó linkek

http://www.hatvanref.hu

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 27, összesen: 293059