2015. május 24., vasárnap - Ketler István Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Nyári táborok (a részletekért kattintson)

Cserkész nagytábor (1.-8. o) - 2015. jún. 28. - júl. 4.

"Bandázós" ifi (9.-12. o.) - 2015. júl. 5.-11.

Felsős hittan és csillagász hét (5.-7. o.) - 2015. júl. 19.-25.

Alsós hittan és csillagász hét (1.-4. o.)- 2015. aug. 2.-8.

Felsős gimnazista ifi és csillagász hét - 2015. aug. 9.-15.

 

Helyszín: Balatonalmádi (lásd még lentebb)

Indulás: Mindegyik alkalommal vasárnap, találkozó Ürömön a Református templom előtt, 14:45 és 15:00 között.

Visszaérkezés: szombaton 18:00 órakor az ürömi Református templom elé. A szülők le is jöhetnek a gyerekekért - ha a délelőtti istentiszteletre jönnek, akkor utána a gyerekekkel együtt ők is meg vannak hívva a Wesselényi strandra.

Elhelyezés: A lányok faházakban, a fiúk sátrakban (akinek van saját sátra és abban szeretne aludni, kérem előre jelezze!). Két fürdőszoba és három mellékhelyiség szolgál ki bennünket. Étkezni a Pireusz Görög étteremben fogunk.

Részvételi adomány: 25.000 Ft/fő/hét (előleg 12.000 Ft). Jelentkezni Becker Norbert Gyula tiszteletesnél történhet az előleg befizetésével egyidőben (telefon: +36 30 526-8010). A második részlet Almádiban fizetendő. A heteken a lelki szolgálatot Norbert testvér végzi.

Jelentkezési határidő: 2015. június 25.

Szükséges felszerelések: tisztasági csomag, polifoam, hálózsák, meleg öltözék (esős időre is), tornacipő, kirándulócipő sportoláshoz kiránduláshoz, fürdőruha, elemlámpa, íróeszköz, színes ceruza, filctoll, Biblia, kullancs- és szúnyogriasztó krém, ha van horgászbot, horgászengedély, TAJ kártya másolata, "táborba mehet" papír a háziorvostól.

Balatonalmádi

Ez a kis város a Balaton északi partján fekszik, a parttól és az ott lévő strandtól pár száz méterre. Kedves, tiszta, református lelkületű helység, melynek lakói évek óta szeretettel látják a nyáron itt nyaraló gyerekeket. A templom a városka közepén található, attól nem messze található az Öreg-hegyen a szállásunk. A Balaton közelsége lehetőséget ad arra, hogy gyermekeink és fiataljaink strandoljanak, sportoljanak (röplabda, foci, stb.) Szeretnénk, ha ezen a nyáron is megtapasztalnánk, milyen jó Isten közelségében tölteni egy hetet sok játékkal, énekléssel, izgalmas kirándulásokkal, horgászással, strandolással. Idén is sok szeretettel várunk mindenkit - kicsiket és nagyokat - nyári heteinkre.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 34, összesen: 120095

  • 2024. április 24., szerda

    Alig több mint tíz év alatt vált néhány fős közösségből templomépítővé a szigetszentmártoni református gyülekezet, amely április 20-án rakta le félkés...
  • 2024. április 22., hétfő

    „Az esperesi szolgálat nem plecsni, nem kitüntetés, hanem lehetőség a szolgálatra.” Beiktatták Kovács Gergely esperest a Budapest-Déli Református Egyh...
  • 2024. április 22., hétfő

    Baráti ölelések, szakmai beszélgetések, keresztyén légkör fogadta a lelkipásztorokat, hittanoktatókat és vallástanárokat a Dunamelléki Katechetikai Tá...
  • 2024. április 21., vasárnap

    Közelebb a teremtett világhoz, közelebb egymáshoz, közelebb az Ige megéléséhez. A Gyökössy Intézet a lelkészeket hívja ki a mindennapok terhei közül. ...
  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.