„Legyenek mindnyájan egyek”

Ökumenikus zarándoklat az egyházak megbékéléséért

A zarándoklatról
Ez az öt napon át tartó zarándoklat ökumenikus nyitottsággal és egymás elfogadásának lelkületével a reformáció lelki-szellemi örökségéhez kötődik. Tavaly szent Márton püspök életére és szolgálatára emlékezhettünk, idén pedig Luther Márton megújulást hozó küldetésére és a reformáció értékeire figyelhetünk zarándoklatunk során.

Jelentkezés és költségek
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet május 31-ig. Szeretnénk, hogy felekezetek szerint hasonló arányban legyenek résztvevők, ezért ha egy felekezetből már összegyűlt a várt 20-25 fő, várólistára kerülnek a további jelentkezők.
Azoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik elejétől a végéig részt tudnak venni. A zarándoklat egy egységet alkot. Közös út, amit szeretnénk együtt végigjárni.

A zarándoklat várható részvételi díja 20.000 Ft/fő, mely magában foglalja a zarándokok étkezését, szállását és a csomagjaik szállítását. Kérjük, hogy május 31-ig, a jelentkezéssel együtt 10.000 Ft előleget utaljon át Katona-Hegedüs Anna, Raiffeisen 12010855-01426748-00100003 bankszámlájára. Közleményben tüntesse fel a nevét és azt, hogy „ökumenikus zarándoklat 2017".

A mindnyajanegy@gmail.com címen várjuk kérdéseit.

Szeretettel a szervezők:
Szent Lukács Dékánia, Szent Mauriciusz Monostor (Bakonybél),
Pápai Református Egyházközség,
Evangélikus Hittudományi Egyetem

további részletek a linkre kattinva