ReStart - REFISZ nyári tábor

A nyár a megpihenés, az újragondolás és az élmények ideje. Idén is szeretnénk mindhármat biztosítani számodra, ha eljössz Balatonszárszóra, a REFISZ nyári táborába.

"Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember 'táborba' jár…"

Újra nyár, újra REFISZ, újra tábor. Az idei táborunk témája - mivel a reformáció évfordulójának szele minket is megérintett - a ReStart, azaz az újrakezdés.
Lehet, hogy nem is érted, hogy mi közöd van ehhez, hiszen most indult be az életed. Mi az, hogy elmúlt? Mit kell újrakezdenem? Van olyan, amit elrontottam? Valóban létezik új kezdet? Ezekre a kérdésekre fogjuk keresni a választ, a Krisztuson és a Biblián keresztül. Bízunk benne, hogy te is meg fogod tapasztalni a kegyelem csodálatos érzését, a hit által.
Az eddigi táboraink végén mindig elmondhattuk, hogy Soli Deo Gloria, reméljük, hogy idén is azt mondhatjuk: egyedül Istené a dicsőség.

Az idei Nyári tábor 2017. augusztus 7-13-ig (hétfő-vasárnap) lesz. Táborunkat - nevünkhöz híven - fiatalok számára rendezzük. Célkorosztályunk: 14-29 éves kor.

Hétfő délután regisztrációval kezdünk (vacsora az első étkezés), a tábor pedig vasárnap ebéddel zárul, teljes ellátás és éjszakai nyugvóhely végig biztosított.

Amire feltétlenül számíthatsz:
- jókedvű beszélgetések
- fiatalos előadások, áhítatok
- sport és fürdőzés a Balatonban és a parton
- szerető, elfogadó közösség
- sok éneklés, új és régi dalok
- a Szentlélek áldó és formáló jelenléte.

Szeretettel várunk!