Ételosztás A Szilágyi Dezső téren

A református Szeretetszolgálat és a budai református gyülekezet összefogásával advent utolsó szombatján ételosztás volt a Szilágyi Dezső téren.

A lelkes önkéntesek segítségével, a Református Szeretetszolgálat közreműködésével melegétel osztást tartottunk advent utolsó szombatján a Szilágyi Dezső téren. Kaptunk sok-sok gyümölcsöt, édességet adományként, de készült almakompót és tea is. Hoztak sokan házi süteményt, csokoládét.

Köszönjük a támogató adományokat, a pénzbeli és a természetbeni támogatásokat is. A ruhaadományok közül a meleg holmikat kiválogattuk és akinek szüksége volt rá, az válogathatott magának sapkát, sálat, pulóvert, kabátot, cipőt is.

Hála Istennek volt elég segítőnk az elpakoláshoz is, mert a húsz fős budai felnőtt önkéntes sereghez még a budakeszi és a budahegyvidéki cserkész-csapatból is csatlakoztak fiatalok.

Áldott a sok kéz, és áldottak mindazok, akik el nem múló szeretetettel szeretik az Úr Krisztust, és ezt a szeretetet az elesettekhez való segítő odafordulásban élik meg.

FOTÓK Kurkó Csabától: https://plus.google.com/u/0/photos/117668699992867511835/albums/6095555774426713249

Csatolt állományok