Közeleg...

Van egy jó hírünk: közeleg a karácsony! Jézus születésének története nem hagyta érintetlenül a világirodalom nagyjait, költőket, írókat, művészeket. Szavakba foglalt érzéseiket, üzeneteiket a könyvek is megőrzik nekünk.

Az olvasás egyáltalán nem ment ki a divatból! Bizonyítja az állítást az is, hogy még mindig a könyvek állnak a karácsonyi ajándéklisták élén.
A könyvvel nem csupán egy tárgyat ajándékozunk szeretteinknek, hanem sokkal többet. Talán éppen azokat a gondolatokat tudjuk általa átadni a másiknak, amit mi magunk nem tudnánk szavakba önteni.

A klasszikus karácsonyi történetektől, a megható elbeszéléseken át, a színes, vidám meséskönyvekig számos gyönyörű kiadvány várja az érdeklődőket a ma kezdődő Keresztyén Karácsonyi Könyvvásáron Budapesten a Lónyai utcai Református Gimnáziumban.

Ötven keresztény könyv- és zenei kiadó valamint ajándéktárgy-készítő mutatja be kínálatát. A vásár célja, hogy karácsony előtt egy helyen megtalálhatóak legyenek az egyébként szétszórtan és nehezen elérhető keresztény üzletek által kínált termékek. A vásárban szinte valamennyi keresztény könyvkiadó kínálata megjelenik.

A Bibliás Könyvesbolt a Lónyaitól csak két perc séta. A gyönyörűen kivilágított sétálóutcában, a Ráday utca 28. szám alatt szívesen látnak minden betérőt. Érdemes átjönni, kicsit megpihenni a vásár forgataga után. Kényelmes körülmények között lapozhat bele a legújabb könyvekbe, áttekintheti a különlegesen széles Biblia kínálatot. A vásár két napján minden látogatót vendégül látnak egy forró kávéra vagy teára.

A karácsony közeledtének legbiztosabb jele, hogy a gyerekek is megszállták a Bibliás Könyvesboltot. Jól teszik, mert különlegesen széles kínálatot találhatnak gyermekkönyvekből, gyermekbibliákból, és nagyon sokféle kifestő, társasjáték is várja őket a boltban.

Fotók: Füle Tamás / Bibliás Könyvesbolt