A Harangszó márciusi első számából

 „Arad mindvégig a magyar forradalom és szabadságharc erős bástyája volt" - írja a 164 évvel ezelőtti március idusát követő aradi eseményekről Komádi Sándor. A lap vezércikke Bibliavasárnapra tekint. Józsa Ferencz írásának címe: Mit jelent a Biblia napi csendességemben? A témával kapcsolatos Lovász István Testi-lelki igényeink című írása is.

 

 A böjti időszakra tekint A Lélek csendje rovatban Balázsné Kiss Csilla igemagyarázata. Címe: A belső templom megtisztítása.

A Református élet rovat ezúttal Szilágyballára fókuszál. Két szerző is beszámol a közelmúltban tartott idősek napjáról.

A negyedik résszel folytatódik a partiumi műemléktemplomokat bemutató sorozat, melyben Emődi Tamás ezúttal a székelyhídi, a magyarremetei, a siteri és a vedresábrányi templomok múltját és felújítását ismerteti.

A hat éves Presbiter rovat eddigi időszakára tekint vissza, illetve mond köszönetet a rovat szerzőinek Fábián Tibor főszerkesztő. Ugyanott Romok Márta a misztótfalui imahét kapcsán fogalmazza meg gondolatait.

A Mozaik-oldal bibliavasárnapi összeállítás mellett Király Lajos jegyzetét tartalmazza.

Ismét jelentkezik a lap Református egység című rovata, melyben a Generális Konvent elnökségi ülésének témáiról olvashatunk.

A lapszámban Ady Endre, Túrmezei Erzsébet, Joó Sándor és Szép Ernő versei olvashatók.

A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban. A lap a világhálón a harangszo.blogspot.com címen olvasható.