EGY ÚTON – Jótékonysági Közösségi és Családi Nap Pestszentimrén

A pestszentimrei (Budapest, XVIII. kerület) keresztyén gyülekezetek nagyszabású ökumenikus családi napra várják az érdeklődőket. 

Mindnyájan egyek legyenek!” (Jézus Krisztus)

Nagyszabású egész napos közösségi és családi program várja az érdeklődőket 10 órától. A rendezvény belépő nélkül, ingyenes látogatható 19 óráig. A rendezvény a kerületi egyházak szervezésében és felajánlásából, valamint az önkormányzat anyagi támogatásával valósul meg.

Helyszín: Pestszentimrei Sportkastély
Időpont: 2018. szeptember 22. 10:00-21:00

11 órától a benti nagyszínpadon az Aranyszamár utazó bábszínház Wass Albert Az erdő könyve c. darabját adja elő.

14 órától Varró Dániel és Molnár György verses-zenés műsora várja a gyerekeket.

16 órakor ünnepi istentisztelet lesz, melynek fő témája az álmok, a hit és az életváltozás, amelyről ismert személyek is vallanak majd. Előtte Jakab Cintia műsorvezető-riporter (MTVA) segítségével képet kapunk a kerületi gyülekezetek életéről, specialitásáról.

18 órakor Pál Feri atya a vágyakról, a célokról és a küzdelmekről beszél majd Elégedetten az élettel c. előadásában.

20 órától Caramel jótékonysági koncerttel záródik a nap, amelyre kizárólag a Margaréta Virágüzletben (1188 Budapest, Nemes utca 25.) lehet adományjegyet igényelni, amelyre a javasolt minimális adomány 1.000 Ft.

Az egész nap jótékonysági célja a kerületben élő hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek támogatása.

A Sportkastély melletti területen számtalan program várja a családokat, mint például gyermekfoglalkoztatók, a Habán hagyományőrző társaság, a hét sátorból álló „Szabadítsuk ki Jézust” program, a Magyar Keresztény Motorosok Közössége (természetesen a motorjaikkal), a könyves stand (a Kálvin, a Luther és a Harmat kiadó könyveivel), a börtönmisszió bemutatkozása, nyereményes kvízverseny stb.

Nagy szeretettel várjuk a 18. kerület családjait: kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy feltöltődjünk a jó programokban, hogy megtapasztaljuk, milyen jó együtt lenni.Forrás: A rendezvény Facebook-eseménye