Ifivezető-képzés

Március 3-án több gyülekezettel és szervezettel összefogva egész napos intenzív szakmai tréninget tartunk az ifjúsági munka minden résztvevője számára. 
 
Önkéntes szolgálók és főállásúak számára csakúgy, mint kezdők és régi motorosok részére szervezzük ezt az országos képzést. Foglalkozunk a városi, de a falusi sajátosságokkal is, hogy miként lehet elkezdeni a semmiből egy ifit, mit tehet az, aki még teljesen új és tanácstalan ebben a szolgálatban. De külön modul lesz azoknak is, akik már évek óta az ifimunkában vannak, sokakat vezetnek és a továbblépés, fejlődés foglalkoztatja őket leginkább. 
 
A nap szerkezetében fő előadások mellett a TED-szerű rövid gondolatindítók, személyes mentorálás, szemináriumok, fórumbeszélgetések, interjúk és szituációs gyakorlatok mélyítik a szakmai ismeretek elsajátítását. A szervezésben külön figyelünk arra, hogy az előadók időszerű és alkalmazható tartalmat hozzanak, egyben tapasztalt és jó előadók is legyenek.  
 
A nap során 3 különböző szintű műhelyre lehet jelentkezni, attól függően, hogy ki hol érzi magát a szolgálatban. 
 
A részvétel jelentkezési sorrendben történik, a résztvevők száma limitált. Az ország minden területéről várjuk azokat, akik szívesen részt vennének ezen a képzésen.
 
Jelentkezési link: