REFORMula Challenge önvezető és vezetett autók versenye

Le lehet nyomni egy szupergyors önvezető versenyautót? A REFORMula Challenge innovációs versenyen 14 Kárpát-medencei középiskolás és egyetemista csapat próbálkozik meg legyőzni a saját maguk által tuningolt virtuális önvezető autót – és egymást a verseny során.

A REFORMula Challenge egy kiterjesztett valóságban (fizikai és virtuális) folyó járműmérnökiépítészeti, valamint ügyességi és intellektuális verseny egyéni és csapat kategóriában. Fő célja, hogy középiskolások és egyetemisták számára egy interaktív, innovációs versenyen keresztül képviseljük a misszió hitvallását, miszerint a magas színvonalú mérnöki munkavégzés és a hitvalló keresztyén életgyakorlat összeegyeztethető és egymást aktívan segítő életvalóság. A verseny szervezője a Mérnökmisszió Alapítvány – Műegyetemi Református Közösség, kiemelt együttműködő partnere szakmai és szervezési szempontból a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kara (BME KJK).
 

A REFORMula Challenge innovációs versenyen 2021. március 6-án, szombaton 19:00 és 20:30 között 14 Kárpát-medencei középiskolás és egyetemista csapat próbálkozik meg legyőzni a saját maguk által tuningolt virtuális önvezető autót – és egymást a verseny során. Az esemény élő Facebook-közvetítésen követhető nyomon.
 
Előzetes program:
19:00 Megnyitó és csapatbemutató
19:10 Valós RC autók versenye
19:25 Valós és virtuális kisautók versenye a kiterjesztett valóságban
19:45 Nagydíj: kézi és önvezető virtuális RC autók versenye
19:10 Díjkiosztó gála
 
Részletek a versenyről: mernokmisszio.hu