Találkozó a Bartimeus Egyesülettel

hangzó Biblia ingyenesen gyengén látóknak, olvasásban akadályozottak részére

November 17-én, csütörtökön 16.30 órakor egy találkozót szervezünk a gyengén látók, olvasásban akadályozottak részére a Budai Református Egyházközség nagytermében a Bartimeus Egyesület képviselőivel, akik hangzó bibliát térítésmentesen adnak át a gyengén látók, olvasásban akadályozottak részére.

Az ő küldetésük, hogy a reformáció 500. évfordulójára minél több vak vagy gyengénlátó emberhez juttassák el az Igét, és ehhez egy MegaVoice nevű, ingyenes audioeszközt használnak.

A Messenger (aminek a neve MegaVoice) rendkívül sokoldalú, mégis nagyon egyszerűen használható audio eszköz. Vakok, gyengénlátók, dyslexiások, idősek és nehezen olvasók is néhány perc alatt el tudják sajátítani a működtetéséhez szükséges tudást. Az eszköz segítségével bárhol, bármikor hallgathatjuk a teljes, magyar nyelvű Bibliát. Könnyen navigálhatunk az egyes könyvek között, és a könyvek részei között is."

Az eszközöket ingyenesen terjesztik.

Ha az Önök gyülekezetében van olyan személy vagy esetleg támogató csoport, aki ezt az eszközt használni tudná, kérjük, jelezzék részvételi szándékukat a diakonia@gyulekezet.hu e-mail címre és jöjjenek el közénk!