Új helyre költözött a Bibliás Könyvesbolt

2020. december 10. csütörtöktől a Kálvin tér mellett, a Ráday u. 3. szám alatt várja vásárlóit a Bibliás Könyvesbolt.

A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday utcai székházának felújítása és átépítése miatt új helyre költözött át a Bibliás Könyvesbolt.
Vásárlóit 2020. december 10. csütörtöktől a Kálvin tér közelében, a
 1092 Budapest, Ráday u. 3. szám alatt várja sok szeretettel, hétfőtől péntekig 10 és 18 óra közötti nyitvatartással. Szombaton és vasárnap az üzlet zárva tart.A könyvesbolt az új helyen is számtalan könyvújdonsággal és egyéb termékkel várja a látogatókat minden korosztályból. Néhány kiemelt újdonság a teljesség igénye nélkül:

Lackfi János: Hej, Sionról fúj a szél – Zsoltárok népdalritmusra, CD-melléklettel (Harmat Kiadó)
A Harmat Kiadónál megjelent kötet Lackfi János költő, író, műfordító negyvennégy bibliai ihletettségű versét, zsoltár-átdolgozását tartalmazza. Ezek közül tíz felkerült a könyvhöz tartozó CD-re is Molnár György megzenésítésében, valamint Lackfi Johanna, a dalszerző és zenésztársai előadásában. A jól ismert népi dallamok modern, világzenei formában biztosítanak egyszerre különleges zenei élményt és lehetőséget Isten dicsőítésére.

Fekete Károly: Két percben. Ige – gondolat – fohász (Kálvin Kiadó)
A könyv Fekete Károly tiszántúli református püspök, egyetemi tanár a Kossuth Rádió hajnal hat órai hírek előtt elhangzó „napi imádsága” számára megfogalmazott elmélkedéseiből, az ige – gondolat – fohász vázra épülő „kétperceseiből” ad közre válogatást. A rövid írások keresztyén ünnepeink üzenete, a zsoltárok hangja, az evangéliumokban írásba foglalt jézusi szavak és az apostoli intelmek útján segíthetik az olvasót a lélek növekedésében.

Csodadolgok – Jézus csodái (Parakletos Könyvesház)
Böngészős bibliai társasjáték, amelynek célja, hogy a bibliai történeteket egy-egy életkép részletein keresztül hozza közelebb a gyerekekhez. A hat bibliai történethez tartozó történetlapok és kis kártyák részletei rengeteg képi információt tartalmaznak; a kilenc különböző játékszabály és azok további variációi pedig biztosítják, hogy a társasjáték több korosztállyal és játékhelyzetben is alkalmazható legyen. Óvodás kortól ajánljuk!

Gyülekezetek és lelkipásztorok 15% kedvezményt kaphatnak a Bibliás Könyvesboltban vásárolt könyvekre – ez alól kivételt képeznek az akciós könyvek és az egyedi kötésű bibliák.A járványhelyzetre való tekintettel az üzlet csak orrot és szájat eltakaró maszkban látogatható, valamint ügyelni kell a legalább másfél méteres távolságtartásra, a zsúfoltság kerülésére és érkezéskor a kezek fertőtlenítésére. Aki csak teheti, lehetőség szerint bankkártyával fizessen! Mivel a Bibliás Könyvesbolt webáruházi kínálat helyett a személyes találkozást és vásárlást helyezi előtérbe, ezért különösen fontos, hogy vigyázzunk egymásra a bolt látogatása során!Boltvezető: Miklóssy Hajnalka (biblias.konyvesbolt@gmail.com)
Honlap: https://biblias.parokia.hu/
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/biblias.konyvesbolt/


Képek: Füle Tamás, Harmat Kiadó, Kálvin Kiadó, Parakletos Könyvesház