Jublileumi Konfirmáltak Találkozója Tokajban

Időpont: 2009. augusztus 23. vasárnap, 10 óra. Újkenyérért is hálát adunk, s kiosztjuk az úrvacsorát. Magasztaljuk a megöletett Bárányt, Jézus Krisztust a megváltásért, a bűnbocsánatért, és az örök életért.


I s t e n m o n d j a:
„Örök szeretettel szerettelek, azért vontalak magamhoz hűségesen.”
( Jeremiás 31,3. )

K e d v e s T e s t v é r e m!
Az élő Isten szeretete ilyen: örök, nem múlik el: „A szeretet soha el nem fogy!” ( 1. Korinthus 13,8. ) Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy Isten lényege, legfőbb tulajdonsága a szeretet. A Szeretet, Isten akar magához közel vonni BENNÜNKET! Istentől távol élni maga a pokol, Istennel, a Szeretettel együtt élni élet, az örök élet. A Biblia Istene akar közel jönni hozzánk, s Fia, Jézus Krisztus által velünk, bennünk élni.
Így hívjuk Testvérünket a konfirmációi anyakönyvünk bejegyzése alapján
JUBILEUMI KONFIRMÁLTAK TALÁLKOZÓJÁRA.
Várjuk azok visszajelzését, jelentkezését, akik 5,10,15,20,25,30,35,40,45,50, 55, 60, 65, 70, éve konfirmáltak - akár a tokaji gyülekezetben, akár ott, ahol felnőttek! A borítékon található évszám a konfirmáció jubileumi évét jelzi. Szeretettel várjuk a családtagokat is, hogy együtt örüljünk, s adjunk hálát Megváltónknak a családért, és a nagy családért, - a gyülekezetért! Akinek bármilyen, a konfirmációval kapcsolatos emléke van ( emléklap, fénykép, Biblia, énekeskönyv, ajándékkönyv…) hozza el magával! Ha valaki betegsége, vagy más fontos elfoglaltsága ellenére nem tud eljönni, de fontos számára ez a konfirmációi jeles nap, akkor jelezze ezt nekünk a visszaigazoló lapon.
Kérem, hogy augusztus 19-ig ( szerda ) juttassák vissza a jelentkező lapot, vagy szóljanak vissza telefonon, e-mailben - hogy méltón fel tudjunk készülni erre az ünnepi eseményre. Az ünnepi istentisztelet után szeretnénk megvendégelni a találkozóra eljötteket. Amennyiben el tudnak érni másokat, akikkel együtt konfirmáltak - úgy szólítsák meg és hívják őket is!
- Időpont: 2009. augusztus 23. vasárnap, 10 óra. Újkenyérért is hálát adunk, s kiosztjuk az úrvacsorát. Magasztaljuk a megöletett Bárányt, Jézus Krisztust a megváltásért, a bűnbocsánatért, és az örök életért.
- Helyszín: Tokaj, református templom, Kossuth L. tér 9.
Isten hív, jöjjön Testvérünk - akár Tokajban lakik, akik messze került ettől a várostól – Isten közelébe erre az ünnepi alkalomra! Szeretettel, a találkozás reményében:
Tokaj, 2009. július 29.
TOKAJI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG LELKÉSZI HIVATALA
3910 Tokaj, Kossuth L. tér 9. TEL/FAX: 47/352-226. valamint: 30/68-28-936.
E-mail: potor.laszlo@gmail.com Honlap: www.reftokaj.hu