A Harangszó februári első számából

Az új év a lap tartalmi gazdagodását hozza. A Lélek csendje rovat megújulását követően, e lapszámtól Presbiterképzés címen új rovat indul a Harangszóban, mellyel a presbiterek gyülekezetépítő szolgálatát próbálja segíteni az újság. A rovat első cikkét, a lap címoldalán Péter Csaba jegyzi: Mi szükséges a jó presbiteri munkához? című sorozatával.

A lap vezércikkének szerzője Zsigmond József, írásának címe: Út a vallástételtől a vallástételig.
Több fontos és időszerű téma szóba kerül a Csűry István királyhágómelléki püspökkel készített évértékelő beszélgetésben, a Református élet rovatban. A teljes interjú a Harangszó online kiadásában olvasható.
Müller Dezső költői világába kalauzol Máriás József most induló sorozata, a Hit és kultúra rovatban. A Kitekintő rovatban a második résszel zárul a tengerentúli magyar reformátusokról szóló cikksorozat, melynek szerzője Lukácsi Éva.
A Mozaik oldalon Ábrám Zoltán tollából könyvismertető, míg Bányai Lászlótól jegyzet olvasható, és ismét jelentkezik Adorjáni László népszerű karikatúra-rovata is.
A lap hírrovata egyebek mellett a Kálvincsillag magazin királyhágómelléki témáit és szerzőit, valamint a Reformátusok Lapja megújulását ismerteti. A lapszám: Reményik Sándor és Ady Endre egy-egy versét tartalmazza.
A Harangszó megrendelhető (év közben is) és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.