A Harangszó júliusi első számából

Ákos, Szilágysámson, Krasznacégény, Halmi és Sárközújlak református temploma szerepel Emődi Tamás, a Partium műemléktemplomait bemutató sorozatának következő részében, a lap címoldalán. A lap vezércikkét ezúttal Csűry István püspök jegyzi. Írásának címe: Isten hűsége.

A Lélek csendje rovat témájának kulcsszavai: az aggodalom és a gondviselés. A misztótfalui gyülekezet ünnepéről, egykori lelkészük látogatásáról és könyvbemutatójáról számol be Romok Márta, a Református élet rovatban. Időseit ünnepelte az apahegyi eklézsia, derül ki Bogya Árpád cikkéből.
Az Élő emlékezet rovatban a második résszel folytatódik Csohány János egyháztörténész: Trianon és a Magyar Református Egyház című népszerű sorozata. A Magyar Református Énekeskönyv bevezetéséről ír Orosz Otília Valéria, az Éneklő egyház rovatban. A Presbiter oldalon egy Nagyszalontán tartott presbiteri konferenciáról számol be Tóth Zsigmond.
A Mozaik oldalon a nemrég elhunyt Jakab Sándor Pál életútját ismerteti Pázmány Attila. Ismét jelentkezik a Nepáli nplójegyzetek című külmissziói sorozat, valamint Boros J. Attila Magyarnak lenni rovata.  
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.