A Harangszó júliusi második számából

A szenvedélybeteg az az ember, aki már nem tudja az akaraterejével magát kontroll alatt tartani - olvasható Jakus Ágnes olvasmányos riportjában, melyben a Református Mentő Misszió tevékenységét ismerteti, a lap címoldalán, illetve Misszió rovatában.

A Harangszó vezércikkét ezúttal Bányai László jegyzi. Írásának címe: Megmaradásunk feltétele - a család.
A Szegletkő oldalon a sokak által kedvelt A Lélek csendje és a Heidelbergi Kátét magyarázó Hiszem és vallom rovat jelentkezik, Balázsné Kiss Csilla és Orbán Levente tollából.
A Református élet rovatban Kocsis Ella és Mátis Szidónia a Szilágyballán tartott Szeretethíd nevű önkéntesnap eseményeit ismerteti. A Nagybánya-újvárosi gyülekezet zsibói kirándulásáról Varga Imre tudósít.
A második résszel jelentkezik a Reformátusok az Erdőháton című sorozat, Nagy Árpád tollából, az Élő emlékezet rovatban. Negyedik, befejező részéhez érkezett Süle Gyula Zsolt A presbiteri szolgálat politikai jelentősége című sorozata a Presbiter rovatban.
A lap rendkívüli módon két Hírvivő oldalt tartalmaz, számos gyülekezeti, egyházi esemény ismertetésével.
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.