A Harangszó júniusi első számából

Csűry István püspök Újszerződés Erdély magyarjaiért című írása olvasható a lap címoldalán. A Harangszó vezércikkét ezúttal Somogyi Botond jegyzi, az anyaországi népszámlálás egyházi vetületét elemezve.

A Szegletkő-oldalon Balázsné Kiss Csilla népszerű rovata: A Lélek csendje olvasható, valamint Orbán Leventének a Heidelbergi Kátét magyarázó sorozata.
A Református élet királyhágómelléki lelkipásztorok, partiumi önkormányzati elöljárók és képviselők tanácskozásáról tudósít. Utolsó részéhez érkezett Emődi Tamás sorozata, melyben a partiumi műemléktemplomokról olvashattunk. A Presbiter rovatban Tóth Zsigmond a Presbiteri Szövetség közgyűléséről tudósít.
A Mozaik oldalon Füzes Oszkárné Bajtai Erzsébet emléke előtt adózik Varga Károly. Fábián Tibor jegyzetében az elvégzett munka „jutalmáról" elmélkedik. Az oldalon Csohány János anekdotája és Visky István szösszenete olvasható még. A nemzeti pántlikás parádé ihlette Adorjáni László karikatúráját.
A nyolcadik oldalon egyházkerületi és gyülekezeti hírek olvashatók, ugyanitt az Idézőjel Kós Károlytól idéz. A lapszám Juhász Gyula: Trianon és Lászlóffy Aladár: Jónás, a nép című versét tartalmazza.
A Harangszó megrendelhető (év közben is) és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.