A Harangszó júniusi második számából

„Hogyan tovább? Ez a mi kérdéseink ünnepeink végén, a hétköznapokban, tovább az ünnepek nélküli időszakban. Különösebb változás nélkül visszazökkentünk a hétköznapokba?" - teszi fel a kérdést Eszenyeiné Széles Mária Pünkösd után című írásában. Szintén a lap címoldalán olvasható a Generális Konventnek a református egység napját köszöntő üzenete.

Huszonkét évvel ezelőtt ellopott kegyszereit újakkal pótolta a misztótfalusi gyülekezet, számol be az eklézsia öröméről Romok Márta, a Református élet rovatban. Emellett tíz partiumi gyülekezet konfirmációi ünnepségét eleveníti fel a lap képriportja.
Debreceni Istvánra, Nagyszalonta, Szatmár és Temesvár író-lelkipásztorára emlékezik Balogh Béla, az Élő emlékezet rovatban. Ismét jelentkezik a lap Kitekintő rovata, mely ezúttal a felvidéki Komárom református és egyéb jellegzetességeit ismerteti, Koncz Erzsébet és Kolosváry Bálint tollából.
A szilágysomlyói egyházmegye kisrégiós presbiteri konferenciáiról számol be Kánya-Zsolt Attila a Presbiter oldalon. A Mozaik oldalon Rácz Ervin jegyzetében rádiós szolgálatának kezdeteire emlékezik, az Olvasólámpa rovat Varga László áhítatos könyvét ismerteti, míg Visky István Erős érvek címmel közli szösszenetét. A lapszám Kányádi Sándor Kőkoporsó című versét tartalmazza.
A Harangszó megrendelhető (év közben is) és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.