A Harangszó márciusi második számából

Történet a várakozásról és az eljövetelről. Veres Piroska Eljövetel című írása a lap címoldalán olvasható, Fekete Réka fotóművész lebilincselő felvételeivel illusztrálva. A lap vezércikkét Nagy Sándor esperes jegyzi. Írásának címe: Egy imahét margójára.

A Heidelbergi Káté 85. kérdését boncolgatja Orbán Levente, az immár ötödik éve jelentkező Hiszem és vallom rovatban.
A Református élet rovatban Dobos Zita olvasmányos, hangulatos riportban ismerteti a zilahi reformátusság anyanyelvi oktatásért folytatott küzdelmét.
Mihályfalva öreg temploma idén is a lelki erőgyűjtés helyszíne volt, az ökumenikus imahét során. A helyi egyházközség kettős évfordulójára is kitér a riport szerzője: Balázsné Kiss Csilla. Idén is jelentkezik a lap Imahetek képekben című képriportja: margittai, szatmár-németi, várad-olaszi és élesdi imaheti felvételekkel.
A negyedik részéhez érkezett a lap sokak kedvelt egyháztörténeti sorozata, melyben a Rákóczi család kiemelkedő alakjait mutatja be Csohány János, a Harangszó neves egyháztörténész munkatársa.
A Hit és élet rovatban ezúttal az anyanyelvi oktatás fontosságáról esik szó, Péntek János tollából.
Böjti témát tartalmaz a Mozaik-oldalon jelentkező Tallózó rovat. Az Evangélikus életből átvett írás címe: Hogyan böjtöljek?
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban. A lap a világhálón a harangszo.blogspot.com címen olvasható.