A Harangszó szeptemberi első számából

Az iskola a templom előcsarnoka - Sass Kálmán mártírlelkész 1939-ben írt cikke ma is számos aktualitást tartalmaz az egyházi oktatással kapcsolatban.

A Mikó kollégium melletti, október 1-jén tartandó szolidaritásra kéri fel a református iskolákat a Kárpát-medencei református középiskolák találkozóján elfogadott nyilatkozat, mely szintén a lap címoldalán olvasható.
A Református élet rovatban Szilágyballán tartott jubileumi ünnepségről számol be Kocsis Ella, míg az Élő emlékezet rovatban Szabó Teréziára, a szatmári református gimnázium újraindítójára emlékezik Szilágyi Éva. Az ifjúsági rovatban az Érszakácsiban tartott vakációs bibliahét élményeit ismerteti Fülöp János. A krízisben mindig van lehetőség - hangsúlyozta Püski Lajos lelkipásztor, Nagyváradon tartott előadásában, melyről a Misszió rovatban olvasható tudósítás.
Nyári élmények címen indult új rovat a Harangszóban, melyben az erdőhegy-kisjenői és a nagybánya-óvárosi gyülekezet egy-egy színes élménybeszámolója olvasható.
A Mozaik rovatban Eszenyei Széles Mária új kötetét ismerteti Veres-Kovács Attila, evilági erőforrásainkról ír jegyzetében Fábián Tibor, míg Adorjáni László karikatúrája a vég nélküli beszédet rajzolja meg.
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.

Csatolt állományok