Ennyi! - könyvbemutató

A Csillagponton mutattuk be a Közös(s)Ég Magazin válogatás-kötetét.

Különös misszió az internetes újságírás. Virtuális térbe kell lépnünk, mert oda akarunk menni, ahol az emberek vannak. A Dunamelléki Református Egyházkerület on-line magazinja, a Közös(s)Ég vállalta ezt a küldetést. Ezúttal pedig nem csak a szokásos havi témával lepte meg olvasóit, hanem egy színes, pazar válogatás-kötettel is, melybe az elmúlt három évből szemezgettek írásokat a szerkesztők.

A több napja tartó monszun is elvonult a Parókia KultúrPartról, amikor a Csillagpont fesztiválon bemutatták az ennyi!-t, a Közös(s)Ég Magazin válogatás-kötetét. A nap első sugaraira előbújtak a Csillagpont egyébként rejtőzködő fiataljai is, és benépesítették a Parókia portál kulturális pihenőparkját, a Parókia KultúrPartot. Több szerző is részt vett a rendezvényen, így kilépve a virtuális térből a betűk és nevek mellé élő személyeket, arcokat is volt alkalom társítani. Olvasók és írók találkozásának mi adhat jobb alkalmat, mint egy közös mű születése? Hazavihetővé, ajándékozhatóvá vált a gondolat, a tapasztalat, az útkeresés.

Mi a cél ezzel a kiadvánnyal, és miben más, mint az online felület, hogyan inkarnálódhat az internet egy kötetté? Erről kérdeztük az alkotógárda tagjait és lelkes olvasóinkat.

_

Az ennyi! című kötet megvásárolható A Parókia Sajtószolgálatnál (1092. Budapest, Ráday u. 28.), a Ráday Könyvesházban, és hamarosan a Kálvin Kiadónál és a Harmat Kiadónál is.

A könyvről:

ennyi!

"Bátorság, ihlet, hit, vita, szerelem. Nálunk semmi nem tabu."
Összegyűjtöttük három év írásainak legjavát egy kötetben. Várunk a Közös(s)Ég magazin könyvbemutatójára. Ennyi!