Felmutatni Krisztust fő műsoridőben

Bolyki Balázs a kereszténység segítségét kéri a szombati megmérettetéshez

Balázs tisztában van azzal, hogy megjelenése a kamerák előtt megosztja a kereszténységet, és eddigi rajondói körét. Mégis segítséget kér ehhez a „kegyelmi állapothoz" - ahogy ő mondja, amiben most része van. Bizonyságtételnek is beillő szavait Kádár József rögzítette.

 

Esélylatolgatás

Ahogyan azt előző interjúnkban elmondta, Bolyki Balázst ismerősei és barátai nevezték be a Megába.
Érdemeit és tehetségét nem szükséges sokat méltatni keresztény körökben, aki figyelemmel követi a műsort azt is láthatta, ahogy múlt heti triójuk tanító bácsijává lett.

Most szombaton Balázs egy versenyző társával fog párbajozni. Kiemelten nehéz ez a forduló, mert a versenyzők fele most búcsút fog mondani a Megasztárnak.
A műsor 5. évadjában most először már nem a zsűri, hanem a nézők szavazatai fognak dönteni Balázs és társai sorsáról.

Tudni kell, hogy nem csak a kereszténység, de az acapella műfaj is méltatlanul mellőzött manapság. Ezért nem gondolhatjuk azt, hogy Balázs háta mögött rajngó tömegek ezrei állnak.

Hátrányára lehet az is, hogy profi, vagyis „nincs szüksége a Megasztárra úgy, mint a még sosem hallott és sosem látott amatőröknek". Eddig a szakértő zsűrinek, és tehetségének hála benn maradt, de mostantól a nézők véleményén múlik, hogy meddig jut el.

Kérdezz, Bolyki Balázs válaszol!
Légy a riporterünk! Balázs reményeink szerint még sok szombat esténket énekli be a képernyőn túlról. Ez idő alatt a Parókia portál riportere végig fogja kísérni az útját, és hetente felteszi neki olvasóink kérdéseit.
Mire vagy kíváncsi?
Várjuk kérdésedet emailben a kozossegmagazin@gmail.com címre, vagy akár facebookon, a Közös(s)Ég Magazin csoportjának üzenőfalán!