Húsvéti Harangszó

„Nagypéntek és húsvét történései mindnyájunkat eligazítanak a halál és az élet kérdésében." - írja a lap húsvéti összeállításának címoldalon található cikkében Sebestyén László Ede. Ugyanott olvasható ft. Csűry István püspök pásztorlevele: Előttetek megy címmel.

A Krisztus nyújtotta békességre hívja fel az olvasó figyelmét Balázsné Kiss Csilla, A Lélek csendje rovatban. A lap további húsvéti témái között találjuk ifj. Gyökössy Endre 1944-ben íródott érdekes és olvasmányos Gamáliel című írását, valamint Kálvin János húsvéti igehirdetését, Békefy Lajos fordításában.
A nagybánya-óvárosi gyülekezet diakóniai csoportja az egyházközség legidősebb tagját látogatta meg nemrég. Lakatos Nella tudósítása a Nőszövetség rovatban olvasható. Emellett a Hosszúmezőn szervezett tartalmas szeretetvendégségről is olvashatunk.
Újabb portréval folytatódik a Presbiter rovat Őrzők a strázsán rovata. Ezúttal Tóth Zsigmond, a Presbiteri Szövetség sajtóreferense mutatkozik be Fábián Tibor kérdéseire válaszolva.
A Mozaik oldalon az anyaországi Presbiter folyóirat idei első számának beharangozója, valamint Boros J. Attila Magyarnak lenni című sorozatának hetedik része olvasható.
A lap híroldalán Erdőgyarakon tartott nőszövetségi ünnepről, '56-tal kapcsolatos zilahi pályázati felhívásról, a budapesti Erdélyi Gyülekezetről és református rádióműsorokról olvashatunk.
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban. A lap a világhálón a harangszo.blogspot.com címen olvasható.

Csatolt állományok