Jótékonysági koncert Seregélyesen

A seregélyesi parókia felújítására gyűjtöttek október 26-án

„A te házad iránt érzett féltő szeretet emészt engem." (János ev. 2,17)

Ezzel az Igével indítva, Isten kegyelméből megtartottuk 2012. október 26-án a seregélyesi református templomban azt a Jótékonysági Koncertet, amit 3 hónapja szerveztünk, készítettünk elő. Az okot a koncertre az adta, hogy év elején elkezdtük kívül-belül felújítani a 100 éves református parókiát. A felújítás most is tart és bizony elég költséges „mulatság", így minden forint jól jön.

Kb. 150-en jöttek el meghallgatni a fellépőket, elsőként a gárdonyi református gyülekezet kórusát. Utánuk Mészáros János Elek alcsúti presbiter, a „Csillag születik" idei győztese énekelt a műsorban is előadott dalaiból, majd a Dunaújvárosból érkezett Beke Beáta és zenésztársai különböző hangszereken és énekkel bűvölték el a hallgatóságot. Az utolsó blokkban ismét Mészáros János Elek énekelt, többek között református énekeskönyvi énekeket. Mindhárom fellépő előadásáról elmondható ugyanaz a jelző: minőségi! Ezt nem is kell tovább ragozni.


Köszönjük a fellépőknek az ideszánt időt és a fáradtságot, az adakozóknak az adományokat. Reméljük, cserébe felejthetetlen élményeket kaptak ezen az estén. Ebben is Istené legyen a dicsőség!

(Major András lelkipásztor)