Reformátusok Krasznahorka váráért

Jótékonysági koncertet rendez a Károli Gáspár Református Egyetem Krasznahorka váráért. A felvidéki vár március 10-én égett le, a környéken több ezren nézték tehetetlenül, ahogyan elpusztul az Andrássy család egykori palotája.

A KRE jótékonysági koncertjét május 31-én, csütörtökön 18 órakor a tartják Budapest–Pozsonyi úti Református Templomban. (1133 Budapest, Pozsonyi út 58.)

_

Ön hogyan segíthet?

Jöjjön el a koncertre, és a megvásárolt jegy értékével hozzájárulhat a magyarság egyik jelképének számító felvidéki vár helyreállításához!

Jegyek kaphatók: a Károli Gáspár Református Egyetemen (1091 Budapest, Kálvin tér 9.) és a Pozsonyi úti Református Templomban, Diákjegy: 1000 Ft, Felnőttjegy: 2000 Ft.

A koncerten fellép:

Dr. Lovász Irén PhD egyetemi docens (KRE-BTK, Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék), népdalénekes, Szilasi Alex egyetemi tanársegéd (KRE BTK Történettudományi Intézet), zongoraművész, a Soli Deo Glória kamarakórus, karmester: Erdélyi Dániel, Lénárd Valentina Kazinczy- díjas főiskolai hallgató (KRE-TFK) és Kobzos Kiss Tamás kobozművész.

Jótékonysági koncertünk célja, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem aktívan hozzájáruljon a márciusi tűzvészben megsérült felvidéki Krasznahorkai vár mielőbbi felújításához. Az Egyetem a koncert teljes bevételét a Krasznahorkai vár helyreállítására létrehozott számlaszámra utalja át.
Adományokat a 11705008-20471736 bankszámlaszámra várjuk 2013. március 13-ig.


További információ: www.kre.hu honlapon érhető el.