Újévi Harangszó

Az új esztendőben is az evangéliumot hirdeti a kéthetente megjelenő református újság, új és megszokott rovataival, a keresztyén ember hitét és életét érintő témáival.

A 2013. évi első lapszám címoldalán, a gyülekezetek életében nagyon fontossággal bíró ökumenikus imahét programja található. A Harangszó vezércikkét ezúttal Veres Piroska jegyzi: Lábnyomok a hóban címmel.
Megújult, régi-új formában, rövid, áttekinthető áhítatokkal jelentkezik A Lélek csendje rovat.
A Református élet rovat egyik írása, két esemény kapcsán Misztótfaluba kalauzol, ahol Misztótfalusi Kis Miklós emlékét élteti a helyi gyülekezet. Időseit köszöntötte az ágyai eklézsia - tudósít Módi Kinga, a rovat másik cikkében.
A Misszió rovatban az iszákosmentés és -gyógyítás céljairól, feladatairól és eszközeiről olvashatunk Komádi Sándor tollából.
Misztótfalu, Hosszúmező, Szamosardó, Ipp, Kraszna és Krasznahorvát szerepel a református műemléktemplomokról szóló sorozat tizedik részében, a lap Hit és kultúra rovatában.
A 2012-ben Czeglédi-díjban részesült presbiterek életét és szolgálatát ismerteti a Presbiter oldal összeállítása.    
A Mozaik oldalon Fábián Tibor és Bányai László jegyzete olvasható, illetve Adorjáni László karikatúrája látható. A lap ezúttal is gazdag hírrovattal jelentkezik.
A Harangszó megrendelhető és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.