Csatlakozzon programjaival az ARS SACRA fesztiválhoz!

Határon innen és túl várjuk a csatlakozókat, akik a fesztivál keretében művészeti programokkal kapcsolódnak az eseménysorozathoz.

XV. ARS SACRA FESZTIVÁL – 2021. SZEPTEMBER 04-12.

 Mottó:
„Minden forrásom belőled fakad”
Zsolt 87,7/

Célunk, hogy az Ars Sacra Fesztivál programjain keresztül mai társadalmunk találkozzon a hagyományos zsidó–keresztény alapokon nyugvó európai kultúrával és fölfedezze annak sokrétű gazdagságát a művészet segítségével.

Határon innen és túl várjuk a csatlakozókat, akik a fesztivál keretében művészeti programokkal kapcsolódnak az eseménysorozathoz.

KIK CSATLAKOZHATNAK?

  • Múzeumok, kiállítóhelyek, galériák és műtermek – szakrális kiállítással, tárlatvezetéssel, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal
  • Kulturális központok, művelődési házak, színházak, képző- és iparművészek, mozgásművészek bevonásával
  • Képző-és iparművészek – kiállítással, nyitott műteremmel
  • Zeneművészek – koncerttel
  • Színházak – szakrális témájú színdarabokkal, irodalmi estekkel
  • Templomok – a templom bemutatásával,  kiállítások, előadások, koncertek befogadásával
  • Iskolák – irodalmi, színi előadásokkal, versmondóestekkel, kiállítással, zenei programokkal
  • Helytörténészek, művészettörténészek, építészek – szakrális épületek bemutatásával, tematikus kirándulások, séták szervezésével

 

A CSATLAKOZÁS MÓDJA:

 Regisztráljon a www.ars-sacra.hu oldalon és töltse fel programját

2021. június 15-ig.

A fesztiválra olyan új vagy már meglévő programmal lehet jelentkezni, amely a fesztivál idején – akár egy rövid ideig is – ingyenesen látogatható, ill. az online térben ingyenesen megtekinthető.

Az előre nem látható egészségügyi helyzetre való tekintettel igyekezzünk a programokat online módon is elkészíteni: Online kiállítások, előre felvett múzeumbemutatók, koncertek, amelyeket valós időben be tudunk mutatni. A határidőn túl feltöltött programok sem vesznek el, technikai okok miatt már nem kerülhetnek be a nyomatott programfüzetbe, de a honlapon meghirdetjük.

Információ:
2021-ben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus miatt az Ars Sacra Fesztivál programjait előbbre hozzuk, az Ars Sacra Filmfesztivált szeptember 12–20. között,  a szokott időben szervezzük meg.

ARS SACRA ALAPÍTVÁNY
ars.sacra@ars-sacra.hu
+36 1 214 0858
1014 Budapest, Tárnok u. 5.
www.ars-sacra.hu