Új helyre költözött a Bibliás Könyvesbolt

2020. december 10. csütörtöktől a Kálvin tér mellett, a Ráday u. 3. szám alatt várja vásárlóit a Bibliás Könyvesbolt.

A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday utcai székházának felújítása és átépítése miatt új helyre költözött át a Bibliás Könyvesbolt.
Vásárlóit 2020. december 10. csütörtöktől a Kálvin tér közelében, a
 1092 Budapest, Ráday u. 3. szám alatt várja sok szeretettel, hétfőtől péntekig 10 és 18 óra közötti nyitvatartással. Szombaton és vasárnap az üzlet zárva tart.



A könyvesbolt az új helyen is számtalan könyvújdonsággal és egyéb termékkel várja a látogatókat minden korosztályból. Néhány kiemelt újdonság a teljesség igénye nélkül:

Lackfi János: Hej, Sionról fúj a szél – Zsoltárok népdalritmusra, CD-melléklettel (Harmat Kiadó)
A Harmat Kiadónál megjelent kötet Lackfi János költő, író, műfordító negyvennégy bibliai ihletettségű versét, zsoltár-átdolgozását tartalmazza. Ezek közül tíz felkerült a könyvhöz tartozó CD-re is Molnár György megzenésítésében, valamint Lackfi Johanna, a dalszerző és zenésztársai előadásában. A jól ismert népi dallamok modern, világzenei formában biztosítanak egyszerre különleges zenei élményt és lehetőséget Isten dicsőítésére.

Fekete Károly: Két percben. Ige – gondolat – fohász (Kálvin Kiadó)
A könyv Fekete Károly tiszántúli református püspök, egyetemi tanár a Kossuth Rádió hajnal hat órai hírek előtt elhangzó „napi imádsága” számára megfogalmazott elmélkedéseiből, az ige – gondolat – fohász vázra épülő „kétperceseiből” ad közre válogatást. A rövid írások keresztyén ünnepeink üzenete, a zsoltárok hangja, az evangéliumokban írásba foglalt jézusi szavak és az apostoli intelmek útján segíthetik az olvasót a lélek növekedésében.

Csodadolgok – Jézus csodái (Parakletos Könyvesház)
Böngészős bibliai társasjáték, amelynek célja, hogy a bibliai történeteket egy-egy életkép részletein keresztül hozza közelebb a gyerekekhez. A hat bibliai történethez tartozó történetlapok és kis kártyák részletei rengeteg képi információt tartalmaznak; a kilenc különböző játékszabály és azok további variációi pedig biztosítják, hogy a társasjáték több korosztállyal és játékhelyzetben is alkalmazható legyen. Óvodás kortól ajánljuk!

Gyülekezetek és lelkipásztorok 15% kedvezményt kaphatnak a Bibliás Könyvesboltban vásárolt könyvekre – ez alól kivételt képeznek az akciós könyvek és az egyedi kötésű bibliák.



A járványhelyzetre való tekintettel az üzlet csak orrot és szájat eltakaró maszkban látogatható, valamint ügyelni kell a legalább másfél méteres távolságtartásra, a zsúfoltság kerülésére és érkezéskor a kezek fertőtlenítésére. Aki csak teheti, lehetőség szerint bankkártyával fizessen! Mivel a Bibliás Könyvesbolt webáruházi kínálat helyett a személyes találkozást és vásárlást helyezi előtérbe, ezért különösen fontos, hogy vigyázzunk egymásra a bolt látogatása során!



Boltvezető: Miklóssy Hajnalka (biblias.konyvesbolt@gmail.com)
Honlap: https://biblias.parokia.hu/
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/biblias.konyvesbolt/


Képek: Füle Tamás, Harmat Kiadó, Kálvin Kiadó, Parakletos Könyvesház