„Egy fesztivál, aminek lelke van”

Honnan veszed a bátorságot?
Csillagpont 2009 - Fadd-Dombori

Ragyogó napsütésben, a Dunán ringatózó Rubin rendezvényhajón találkoztunk a Csillagpont Református Ifjúsági találkozó felelőseivel egy rövid sajtótájékoztó erejéig.

Egy hét múlva kezdődik az idei találkozó a tolna megyei Fadd-Domboriban.

Hámori Ádám, a projekt főkordinátora elmondta, hogy a rendezvény egy egyházi hitmélyítő bibliai tábor és egy kulturális fesztivál ötvözete, ahol több szinten történő találkozások valósulhatnak meg.

 

 

 

 

Szabó István, a házigazda Dunamelléki Egyházkerület Püspöke reményét fejezte ki, hogy a megrendezésre kerülő fesztivál összegezni tudja mindazt a tapasztalatot, ami az előző háromban megmutatkozott, s maradandó élményt nyújt a jelentkezési arányban máris rekordot döntő résztvevőknek. Szabó István a fesztivál célját abban a rendezői és munkatársi törekvésben határozta meg, hogy a fiatalok a felelőtlenség  bátorsága helyett a maradandó értékek megszerzéséhez való bátorságot imerjék meg és mutassák fel. Ez az, amihez igazi bátorság kell, s ez az, ami biztonságával az életben boldoggá tehet.

 

Nagy célok, szinte lehetetlen elvárások!
De a Csillagpont nem egy a többi fesztivál között.

A Csillagpont az a „fesztivál, aminek lelke van"- mondta dr. Siba Balázs a MRE Zsinati Ifjúsági Irodájának vezetője.

 

 

 

Gilicze Réka önkéntes, a fesztivál leendő háziasszonyának gondolatai kulcsot adtak az előző mondathoz: önkéntesek, szervezők, rendezők, mind megajándékozottak itt.
Belső motivációjuk a megosztás.

 

 

 

 

 

Vedd a bátorságot!
Találkozzunk!