"Nem vagy egyedül" - reggeli tv-áhítat

Nem vagy egyedül címmel, hétfőtől - péntekig 15 perces áhítaton vehetünk részt reggelente 7,15-től a Budapest Televízió műsora segítségével. A Bibliaolvasó kalauz alapján (egy napos késéssel, hogy senkit ne zavarjon a minden napi Ige megértésében) gyűlhetünk össze napról napra az Ige köré az egész világon, mert interneten is fogható online az adás.

Szeretettel hívogatok mindenkit reggeli áhítatra a bevezetőben meghatározott időpontokban és helyre. Értesítsük nehezen járni képes, otthon tartózkodó testvéreinket, külföldön élő testvéreinket, hogy közösen vehessünk részt ezeken a rendszeres áhítatokon, amelyek végén imádkozhatunk, és odavihetjük nemzetünk örömeit - terheit az Úr elé.

A www.bptv.hu internetes oldalon az online fülre kattintva a világon mindenhol fogható ez az adás. Szombaton 13,20-kor és vasárnap 8,30-kor ismétlik a hétközi adásokat. Ezen kívül Bibliaiskola címmel minden pénteken és szombaton 19 óra 50 perces kezdettel fogalmakat járunk kürül bibliai nézőpontból nézve 5 - 7 percben.