A Harangszó novemberi első számából

Az öregség szépségéről, értékéről, veszteségeiről és méltóságáról ír címoldalas írásában Eszenyeiné Széles Mária. A lap vezércikkét ezúttal Csűry István püspök jegyzi, írásának címe: Kicsoda vagyok én? A Szegletkő-oldalon A Lélek csendje és a Hiszem és vallom rovatok jelentkeznek.

Nyolc éve kezdte meg szolgálatát a Partiumban a Vasárnapi Iskola Alapítvány. Több királyhágómelléki gyülekezetben tartalmas foglalkozásokkal segítik a szórványban élő gyermekeket - olvasható a Református élet rovatban.
Közel ötven olvasó mondta el véleményét a Harangszóval kapcsolatosan, az augusztusi lapszámban elhelyezett visszajelző lapon. A Hitünk és életünk rovatban Értékjelző véleményalkotás címen olvasható elemzés a témában.
A harmadik, befejező résszel zárul Csohány János egyháztörténész sorozata, mely a magyar alkotmányosság történetét követte végig, egészen napjainkig. A szilágysomlyói egyházmegye presbiteri találkozójáról olvashatunk a Presbiter oldalon, Szőnyi Levente tollából.
A Mozaik oldalon Bella Péter arra hívja fel a figyelmet, hogy nem a körülményeink tesznek jobb emberré, Visky István Köztetszés címen közöl szösszenetet, Adorjáni László karikatúrájának címe: Kamikaze. A lapszám Barabás Zoltán és Joseph Cambell egy-egy versét tartalmazza.
A Harangszó megrendelhető (év közben is) és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.

Csatolt állományok